Kapsejlads

På denne side kan du følge hvilke kapsejladser Grinder, Kaskelotter og Marsvin har deltaget i eller vil deltage i.

Du kan kort sagt planlægge hvor sjovt du har lyst til at få det på vandet. Brug kommentarboksen til at anmelde en sejlads du opfordrer andre klubmedlemmer til at deltage i, hvis du da ønsker lidt ligeværdig konkurrence. Er der mere end 5 Grinder som deltagere tæller arrangementet i vores mesterskabspokalserie (se vedtægter for Grindepokalen), og du kan ende i Hall of fame på denne side. Husk at anmelde sejladsen til bestyrelsen i god tid så pokalen kan fremskaffes til uddeling

Klubben forsøger og opfordrer til at der afholdes et mesterskab i grinde klassen hvert år. Både Kaskelotter og Marsvin inviteres og afhængig af tilslutningen bestemems hvilke typer sejladser der sejles. Ikke mindst “sejladsen på land” og moleøl er altid anledning til at udveksle skipperhistorier og indtryk fra dagen og super hyggeligt. Så har du og din klub mod på at hjælpe med et arrangement, kontakt bestyrelsen! – der er så hjælp at få til det.

Grinden og Kaskelot blev konstrueret til både kap og familiesejlads, og begge er stadig fremme på banen. Marsvinet er en lille racer – men med gode pladsforhold til tur. Hold dig ikke tilbage med at komme ud – øvelse gør mester, og alt du lærer om din båd ved at sejle mod ligestillede vil optimere og hjælpe dig på tur med familien.