Skitur til Vallåsen 17/2 2013 – AFLYST

AFLYST i år pga af sygdom – VI PRØVER IGEN NÆSTE ÅR –

Som annonceret i Grinde Nyt foreslog bestyrelsen en vinterfornøjelse i Øst med en skitur til Vallåsen i Skåne, hvis det da blev vinter. Selvom kulden til dels har forladt os, så er der 1/2 fuldt åbent på skianlægget Vallåsen. På baggrund af de tilbagemeldinger der er kommet, har vi kontaktet de der har vist interesse og den dag der er blevet enighed om er søndag den 17 februar. Anlægget åbner klokken 9 og lukker klokken 18. Man kan leje udstyr på stedet. Priserne fremgår af deres hjemmeside www.vallasen.se.

Vi foreslår at mødes på Søndre Strandvej på en offentlig grusparkering der ligger ca. 300 m syd for rundkørslen der har vejen ind til færgelejet.
Vi vil der fordele os i det antal køretøjer der er nødvendige og dele udgifterne for transport udregnet per person i bilen.
Foreløbig mødetid klokken 8.30
Fra København tager turen ca. 2 timer inkl. Færge
Mira’s besætning skal være i Kbh. klokken 18 – og forlader Skisportsstedet klokken 16.
Øvrige tilmeldte per 1/2 er Partout, Mokka, og Bombardine – flere er velkomne – tilmeld gerne på dansk.grinde.klub@gmail.com eller ring/sms til Hans Storm 21424068

Der er 3 Grill stationer – kul medbringes, medbring selv mad og drikkevarer.
Afhængig af vejrliget kan aflysning forekomme – derfor meld på med kontakttelefon, så du får besked hvis planerne ændres.

Gindehilsner
Hans Storm